top of page
Wedding Party

Ceremonie & Ceremoniemeester

Bij Lennert Bille kunt u terecht voor uw ceremoniebegeleiding. 

Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw huwelijk of plechtigheidgeen stress hebt. 

 

We botsen al eens op het beeld dat veel mensen van ceremoniemeesters hebben: een stijve, oude hark die orde en tucht nastreeft.

Dat cliché doorbreken wij met een frisse en vernieuwende aanpak.

Ons jong, enthousiast en dynamisch team van ceremoniemeesters zorgt ervoor dat jullie dag in goede banen wordt geleid op een moderne manier, zonder de etiquetteregels te vergeten. Jullie nemen de beslissingen en wij zijn er om alles uit te voeren en te begeleiden zodat jullie zich over niets zorgen hoeven te maken.

 

Waar staan we voor?

Professionele organisatie

Beste prijsgarantie aangepast aan uw budget

Een ceremonie zonder stress

Vooraf gemaakte duidelijke afspraken

Discrete timekeeper

Zorgeloos genieten van je huwelijk

 

Hoe werken we?

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kijken we uiteraard of het klikt. Eenmaal de bevestiging er van de klant komt, wordt gekeken hoe de dagplanning eruitziet en wat u precies verwacht van ons. Dan maken we gezamenlijk een draaiboek en planning op en bespreken we dit tot in de kleinste details. Het enige wat u nu nog te doen staat, is te genieten van de ceremonie!

Pakketformules

We hebben een aantal standaard pakketformules uitgewerkt. Dat maakt het handig om snel te kiezen zonder dat je dingen vergeet. Je geeft ons zelf aan wat je wenst en op basis daarvan kies je het juiste pakket? Het juiste pakket voor jou zit er niet tussen?

Vanzelfsprekend kunnen ook formules op maat uitgewerkt worden.

bottom of page