top of page
bruid en bruidegom

Waarom kiezen voor een Ceremoniemeester van Lennert Bille?

Veel koppels met trouwplannen stellen zich wel eens de vraag:

 

“Is een ceremoniemeester nu echt wel nodig?”

 

Daarop antwoorden wij volmondig JA. Een bruiloft en ceremonie gaat vaak gepaard met een strakke planning. Dan wilt u toch dat alles perfect verloopt, of niet? Die perfectie is wat wij nastreven en ook afleveren.

 

Lennert Bille, ceremoniebegeleiding

 

1. Professionele organisatie

Ceremonies begeleiden is ons beroep. Net zoals jullie dagelijks gaan werken, houden wij ons enkel bezig met het organiseren van huwelijken en het voorbereiden en begeleiden van ceremonies. We gebruiken onze ervaring in het vak om jullie beslissingen uit te voeren en de ceremonie te begeleiden zoals jullie dat wensen.

 

2. Beste prijsgarantie

Bij ons bent u gegarandeerd van de beste service tegen de beste prijs. In onze pakketten kan u de verschillende formules zien waarmee we werken. Daar kan u zelf het pakket kiezen dat past binnen uw budget.

 

3. Een ceremonie zonder stress

Het spreekt voor zich dat een huwelijksdag of ceremonie gepaard gaat met heel wat spanning. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat die spanning zich beperkt tot gezonde zenuwkriebels en dat jullie kunnen genieten van jullie dag, zonder stress. Vanaf het eerste intakegesprek tot het moment dat de laatste gasten de ceremonie verlaten zijn wij er om alles in goede banen te leiden.

 

Lees meer over ons aanbod

bottom of page