top of page
  • Foto van schrijverlennertbille

Bloemen- en trouwdecoratie voor elk seizoen


Op huwelijksfeesten is het erg leuk om decoratie en vooral bloemdecoratie seizoensgebonden uit te werken. Zo kunt u voor elk seizoen kiezen voor bloemen die bij de tijd van het jaar passen of de kleuren van dat seizoen uitstralen. Op die manier hebt u meteen een thema dat zorgt voor meer eenheid tussen de decoratie. Laat uw creativiteit de vrije loop en ga op zoek naar originele manieren om het seizoen te verwerken in de decoratie. Wij helpen jullie alvast op weg met enkele leuke ideetjes.

Zomer

De zomer is het ideale seizoen om met veel kleuren te werken in uw zaal- en bloemendecoratie. Durf ook hier verschillende kleuren met elkaar combineren. Potjes in allerlei kleuren met fleurige bloemen in alle soorten en maten, het zorgt echt voor een leuk effect! Het hoeven niet altijd felle kleuren te zijn, pastelkleurige bloemen die een vintage-uitstraling hebben zijn hier ook op hun plaats. Leuk is ook om met verschillende kleine vaasjes te werken in alle kleuren en maten.

Herfst

Zoals we bij de winter aan wit denken, denken we bij de herfst aan aardekleuren en oranje. Deze warme kleuren zorgen meteen voor heel wat sfeer en gezelligheid in je feestzaal. In de tafeldecoratie kunt u ook een heleboel andere dingen verwerken dan alleen maar bloemen. Denk maar aan noten, kleine pompoentjes, herfstbladeren, takken enzovoort. Enkele kaarsjes op tafel is ook altijd een goed idee om een warme sfeer uit te stralen. Probeer u dus bij dit thema te beperken tot warme tinten en vermijd felle kleuren.

Winter

De winter past als decoratiethema perfect bij trouwfeesten want wanneer we aan de winter denken, denken we aan: WIT. Witte bloemen, witte takken, witte lichtjes, witte tafellakens… Het kan niet wit genoeg zijn. En laat dat nu toevallig de kleur zijn die op het grootste deel van de huwelijksfeesten als decoratie wordt gebruikt. Het is altijd een goed idee om in de tafeldecoratie bloemen van het huidig seizoen te verwerken. De pioenroos is één van de meest populaire bloemen op huwelijksfeesten maar wat vaak wordt vergeten is dat de periode van pioenrozen mei en juni is. Geen pioenrozen dus. Witte rozen zijn al gemakkelijker te verkrijgen in de winter. Witte orchideeën, lelies en amaryllissen zijn ook bloemen die in de winter verkrijgbaar zijn en het thema perfect uitstralen. Niet alleen bloemen maar ook takken passen mooi in dit thema. Het plaatje is wel pas echt compleet als die takken, hoe kunt u het raden, wit geverfd zijn.

Lente

De lente is in het land en dat betekent de intrede van de pioenrozen, eindelijk! Deze populaire bloem wordt maar al te graag verwerkt in tafeldecoraties. Ze zijn de perfecte representatie van de lente en komen in frisse en vrolijke kleuren. Voor een bruiloft in de lente is het dan ook een goed idee om veel kleur te gebruiken en zo je locatie op te fleuren. Wees ook niet bang om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Ze hebben vaak een versterkend effect.

Lennert Bille kan u bijstaan bij uw droomhuwelijk.

Creatieve ideeën en inspirerende uitwerking.

Lees meer onze weddingplanning

Lees meer over onze bloemen & decoratie

Neem contact

#Bloemenhuwelijk #Bloemendecorateur #Bloementrends #Bloemenfeesttafel #Bloemenfeest #Bloemenfeestzaal #Bloementrouw #Droomhuwelijk #Bloemendecoratie #Rozentrouw #Bloemstukkentrouw #Bloemstukkenhuwelijk #Versieringhuwelijk #Tafelversiering #trouwbeurs #Versieringtrouw #trouwen #Eventdesigner #Bruidsboeket #Decorateur #Feesttafeldecoratie #bloemen

1.009 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page