top of page
  • Foto van schrijverlennertbille

5 Vlaamse kastelen voor uw droomhuwelijk


De locatie van uw huwelijksfeest is één van de belangrijkste keuzes. Met deze keuze valt of staat het hele feest. En geef toe, trouwen in een kasteel, romantischer dan dat wordt het toch niet? Kastelen dragen heel wat geschiedenis met zich mee. Denk er maar eens aan dat de locatie van uw mooiste dag, ooit de plaats was waar koningen en koninginnen, ridders, hertogen en grafen woonden en feest vierden. Maar niet alleen het historische karakter van kastelen spreekt tot de verbeelding. Kastelen dragen ook iets magisch over zich en zijn op z’n zachts gezegd uniek. Ze bezorgen u en uw gasten een exclusief gevoel en maken u voor één dag royalty. Niet te vergeten zijn de impressionante trappen die zowat elk kasteel heeft, ideaal om als koppel een spectaculaire entree te maken.

Willen jullie als een sprookje jullie huwelijksfeest beleven? Wij hebben alvast 5 Vlaamse kastelen opgesomd om jullie mooiste dag in stijl te beleven.

1. Kasteel van Zwijnaarde (Zwijnaarde)

Midden in een groen park met eeuwenoude bomen en zijn historische slotgracht, biedt het kasteel van Zwijnaarde een waaier aan mogelijkheden voor prestigieuze en stijlvolle huwelijksfeesten. De grote en zonnige wintertuin biedt uitzicht over het wijds Schelde-landschap dat zich rond het kasteel uitstrekt. Niet alleen overdag maar ook ’s nachts kan u het kasteel bewonderen in al zijn pracht en praal. Het compleet verlichte kasteel zorgt voor een sfeer die u nergens anders kan ervaren.

Kasteel van Zwijnaarde

2. Kasteel De Rozerie (Aalst)

Dit stijlvolle kasteel is de gedroomde locatie voor huwelijksfeesten in een origineel kader. De Rozerie biedt het idyllische van een kasteel en de rust van het landelijke. Het met zorg gerenoveerde kasteel dateert uit 1850 en ligt in een prachtig park. Naast het kasteel bevindt zich een unieke en sfeervolle kapel, die eveneens ter beschikking staat van de gasten. Hier is alles mogelijk, een aankomst met de koets of zelfs per helikopter, vuurwerk… u zegt het maar!

Kasteel De Rozerie - Aalst

3. Kasteel Oudeberg (Geraardsbergen)

Trouwen is een dag om nooit te vergeten, een bijblijvende herinnering. Op het domein van Kasteel Oudeberg werken ze samen met jullie aan de mooiste dag van jullie leven. Het groot terrein vooraan het kasteel leent zich perfect voor een outdoor receptie. Dit kan echter ook binnen in de veranda doorgaan met zicht op de heuvels van de Vlaamse Ardennen. Omring door de natuur en jullie vrienden zorgen ze voor het huwelijksfeest van jullie dromen. Het professionele en hartelijke team zorg ervoor dat uw gasten niets ontbreekt.

Kasteel Oudeberg - Geraardsbergen

4. Kasteel van Ingelmunster (Ingelmunster)

Een huwelijksfeest in een sprookjeskader, dat is een huwelijksfeest in het kasteel van Ingelmunster. Het is hét kader voor een stijlvol en geslaagd feest. De reden is voor de hand liggend. Het kasteel kiest voor een kwalitatieve totaalaanpak. Ze hebben slechts één missie: u en uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen, een herinnering om te koesteren. De vlekkeloze organisatie zorgt voor een glimlach op het gezicht van jullie gasten, die genieten van elk detail. Een kasteel met alles erop en eraan: een dreef die uitgeeft op het kasteel, een slotgracht met brug die u naar het binnenplein brengt en schitterende uitgestrekte tuinen met eeuwenoude bomen zoals een kasteel hoort te zijn.

Kasteel van Ingelmunster

5. Kasteel Te Lake (Zulte)

Kasteel te Lake is een omwald kasteel, recent gerenoveerd, dat het perfecte kader vormt voor jullie huwelijksfeest. De lange dreef die leidt tot aan de toegangspoort en het park met zijn vijvers, gelegen in een oase van rust, bieden het exclusieve kader waar iedereen versteld van staat.

Kasteel Te Lake Zulte

Lennert Bille kan u bijstaan bij uw droomhuwelijk.

Creatieve ideeën en inspirerende uitwerking.

Lees meer onze weddingplanning

Neem contact

#Kasteeltrouwen #Kasteelhuwelijk #Kasteelbruiloft #Weddingplanner #Weddingplanning #Huwelijksplanner #KasteelvanZwijnaarde #KasteelDeRozerie #KasteelOudeberg #KasteelvanIngelmunster #KasteelteLake #Trouweninkasteel

1.300 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page