top of page
  • Foto van schrijverlennertbille

4 bloementrends voor feestzalen


We zien maar al te vaak het fenomeen in feestzalen waar genoegen wordt genomen met een simpel plantje in een potje et voilà: de tafel is aangekleed! En dan liefst nog een plantje dat niet veel water nodig heeft en een half jaar kan blijven staan voor alle gelegenheden. Dit is de eenvoudigste oplossing maar er valt zoveel meer uit te halen dan dat.

Net zoals in de modewereld trends opduiken, kan dat voor bloemen ook gezegd worden. Het is de kunst om als feestzaal hierop in te spelen en uw potentiële klanten te verbazen en uiteindelijk over de streep te trekken door dat tikkeltje meer. Dat kan door de bloementrends van dit moment te volgen. U kunt bij elke van de volgende trends 'all-in' gaan en uw feestzaal volledig met bloemen decoreren volgens dat thema maar u kunt het ook eenvoudig houden en elke tafel decoreren met een bloemstuk in de sfeer van die trend. Het zal hoe dan ook een positief effect hebben op uw klanten en gasten.

1. Breng het bos naar binnen

Eén van de opkomende trends is het bosgevoel naar binnen brengen in uw feestzaal. Dit kan heel eenvoudig door tafels te decoreren met bloemstukken waarin hout verwerkt is. Zo krijgt u meteen die ruwe en ongerepte indruk die we in de natuur ook zien. Aan de andere kant kan het ook heel extreem door uw zaal om te toveren in een heus bos met een echte boom.

2. Vintage

Zoals in de modewereld veel trends terug keren, zien we ook dat vintage bloemstukken aan een opmars bezig zijn. Daarbij denken we aan verschillende vaasjes in alle vormen en maten, versierd met kant en pastelkleurige bloemen. Dit is een trend die heel eenvoudig te volgen is en ook low-budget kan worden uitgevoerd.

3. Hangende bloemen

Potentiële klanten voor feestzalen zijn op zoek naar dat tikkeltje meer, iets waar hun gasten zullen over praten, iets wat hen zal verbazen. Een bloementrend die daar perfect op inspeelt zijn hangende bloemen. Je ziet ze niet overal, ze verbazen en mensen spreken erover. Ook hier kan je als feestzaal op inpikken op twee manieren. Enerzijds kan het relatief eenvoudig door bloemen aan een nylondraad in de feestzaal te laten zweven. Anderzijds kan u ook hier all out gaan en volledige bloemstukken boven uw tafels te hangen. Hoe dan ook zijn beide manieren verrassend en vernieuwend.

4. The Great Gatsby – Orchideeën

De laatste trend heeft zijn succes te danken aan de film ‘The Great Gatsby'. Vooral de orchidee is hierdoor enorm populair geworden. Om de echte Gatsby-sfeer uit te stralen moet je in dit thema wel uitpakken. Denk aan impressionante centerpieces waar orchideeën uit hangen. Hier wordt de uitspraak 'Less is more" volledig van tafel geveegd en geldt de regel 'The bigger the better'.

Lennert Bille kan u bijstaan bij bloemen en decoratie.

Creatieve ideeën en inspirerend bloemwerk.

Lees meer

Trouwen in Toscane

Neem contact

#bloemen #decoratie #Bloemenfeestzaal #Bloementrends #Bloementrends #Bloementrouw #Bloemenfeest #Bloemenfeesttafel #Tafelversiering #Feesttafeldecoratie #Decorateur #weddingplanner #weddingplanning #Bloemenhuwelijk #Bruidsboeket #Trouwboeket #Bloemstuk #Eventplanner #Eventplanner #Eventdesigner #Bloemendecorateur

374 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page