top of page
  • Foto van schrijverlennertbille

Uw winters droomhuwelijk


www.lennertbille.be

Eind december staat nog aangevinkt op de agenda. Nee, niet om de Kerstdagen met familie door te brengen, maar voor een huwelijk dat plaats vindt eind december. Met als thema – Hoe raad je het ook? – Winter Wonderland. De volledige locatie, een leegstaand kasteeltje nabij Gent wordt volledig ondergedompeld in de gezellige Kerstsfeer. Verschillende Kerstbomen, pakjes, wit tafellinnen met besneeuwde bloemstukjes maken de decoratie af! Het bruidspaar wilde een gezellige winterse sfeer creëren en, al zeg ik het zelf, zal daar zeker in slagen. Ook de ceremonie wordt apart. Ze trouwen, jawel, U hoort het goed; BUITEN!. Jaja, buiten! En het liefst van al willen ze dat het sneeuwt op hun mooie dag. Een beetje gek, toegegeven, maar des te meer origineel. Beeld U in, midden in de kasteeltuin, die voor de gelegenheid ook aangekleed is met verschillende lichtjes in de bomen. Kortom een feëriek spektakel. Ik hoor U al denken? Hoe gaan die mensen zich warm houden? Wel voor de gelegenheid worden verschillende vuurkorven gebruikt waarrond de gasten zich kunnen opwarmen en natuurlijk wordt de traditionele champagne vervangen door een stevige kop Glühwein. Lekker toch?

Zo zie je maar, dat elk seizoen wel zijn charme heeft. Het hangt er gewoon van af hoe creatief je met het seizoen omgaat. En bovendien biedt trouwen in de winter héél wat voordelen, want de meeste feestzalen hebben het iets minder druk nu, net zoals de meeste liefdesleveranciers, dus meestal kan hier & daar wel een stevige korting krijgen als je in het laagseizoen huwt. Vraag er dus zeker naar en wie weet kan je het geld dat je uitspaart gebruiken voor een verre reis naar Malediven als huwelijksreis.

Nuja, welk seizoen ook. Met een beetje verbeelding en een klein budget kan je immers veel doen. Wees creatief met de materialen die het seizoen biedt. Kies daarom bijvoorbeeld voor een herfstthema in de herfst en gebruik takken en bladeren om je tafelversiering mee te maken. In de lente kan je leuke voorjaarsbloeiers gebruiken om je feest op te frissen. Kost geen geld en een paar plantjes planten is nu ook weer niet het moeilijkste dat er is. Voor de winterwonderland-wedding gebruiken wij trouwens droge takken, die we voor de gelegenheid helemaal laten “ondersneeuwen” en later versiering met “bevroren” vruchten, die we kort nat maken en een door fijne suiker halen. Instant winters effect en bovendien nog goedkoop ook. Twijfelt U nog over welk thema je zou kiezen? Wij niet!

Lennert Bille

#huwelijk #trouwen #weddingplanning #weddingplanner #ceremoniemeester #ceremonie #bloemen #decoratie

152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page