top of page
Concept en Design Planning

Waarom kiezen voor Lennert Bille Weddingplanner?

Veel koppels met trouwplannen stellen zich wel eens de vraag:

 

“Is een weddingplanner nu echt wel nodig?”

 

Daarop antwoorden wij volmondig JA. Het organiseren van een bruiloft gaat vaak gepaard met veel geld, en dat voor een feest dat eigenlijk maar één dag duurt. Dan wilt u toch dat alles perfect verloopt, of niet? Die perfectie is wat wij nastreven en ook afleveren.

 

U kan op ons rekenen!

1. Professionele organisatie

Trouwfeesten organiseren is ons beroep. Net zoals jullie dagelijks gaan werken, houden wij ons enkel bezig met het organiseren van huwelijken. Met onze ervaring in het vak geven wij vorm aan jullie ideeën en werken we het concept uit dat jullie in gedachten hebben.

 

2. Beste prijsgarantie

Bij elke bruiloft hoort een budget. En of dat nu een ruim of beperkt budget is, het is onze job als Weddingplanner om voor elk budget het onderste uit de kan te halen. Wij zetten het beste feest neer, aangepast aan uw budget. Door ons netwerk van leveranciers, garanderen wij u ook de beste prijs. Daar waar veel koppels het bos door de bomen niet meer zien en hun budget uit het oog verliezen zijn wij er om het budget perfect te bewaken waardoor u niet voor verrassingen komt te staan op het einde van de rit.

 

3. Groot netwerk partnerbedrijven

Door de jaren heen hebben wij een betrouwbaar netwerk van partnerbedrijven opgebouwd. Dat garandeert jullie niet alleen de beste prijs maar ook de meest betrouwbare leveranciers. Het is geen geheim dat leveranciers graag hun slag slaan en soms profiteren van trouwkoppels. Wij staan garant voor een eerlijke prijs en kwalitatieve leveranciers waar u op kan bouwen.

 

4. Bespaar tijd

Onze kennis en knowhow over het organiseren van bruiloften bespaart jullie heel wat tijd. Dat staat vast. Daar waar jullie normaal zelf op zoek moeten gaan naar een feestzaal, decoratie, dj, catering, personeel enzovoort en die daarna ook moeten boeken, bezorgen wij jullie meteen keuzemogelijkheden voor al deze aspecten aangepast aan jullie concept en budget. Jullie hoeven enkel te kiezen, wij doen de rest.

 

5. Een droomhuwelijk zonder stress

Het spreekt voor zich dat de organisatie van jullie droomhuwelijk heel wat spanning met zich mee brengt. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat die spanning zich beperkt tot gezonde zenuwkriebels en dat jullie kunnen genieten van de voorbereidingen en het feest, zonder stress. Vanaf het eerste intakegesprek tot het moment dat de laatste gasten het feest verlaten zijn wij er om jullie werk te verlichten.

Lees meer over onze weddingplanning

bottom of page